Cardi B bedövas i en PVC-spännebalsam och anpassade knähöga stövlar på AVN Awards.

I Like It hitmaker tog på scenen för ceremonin som hölls på The Joint i Las Vegas på lördag, parar sin racy scen kostym med suspenders och en pulserande grön peruk för evenemanget som hedrar stjärnor av den vuxna filmindustrin

Cardi var den första kvinnan som utgjorde den musikaliska agerandet vid det årliga AVN-evenemanget, känt som Oscars av porr, som sparkade ut på lördag (26Jan19). Under sitt utseende gjorde hon en snabb outfitförändring till ett blått underkläder-ensemble när hon firade den årliga prisutdelningen.

Och på fredagen tog MotorSport hitmaker scenen för en 40-minuters privat show för kvinnor som spelar live stream på Hard Rock Hotel & Casino Club Vinyl på fredagen, rapporterade The Blast.

Den tidigare strippen delade några snaps från hennes helg i Las Vegas på Instagram och avslöjade att hon hade tagit sin dotter, Kulture, tillsammans för resan.

Hon sa okej till att hon “säkrar henne” när hon omringade Kulture med kuddar på sängen i sitt hotellrum, så hon kunde gå och ta ett bad.

Cardi bestämde sig sedan för att visa hennes fästman Offset vad han saknade, genom att lägga ut Boomerang-klämmor av sig i risque outfitsna i olika provocerande poser.

“AVN Awards … Jag är en liten porrstjärna idag. Tja, jag är en porrstjärna vad du än vill att jag ska vara”, skrev hon en bild av sig själv i hennes blå korsetterade underkläder matchande golvlängd kimono.

Cardi skickade sedan ett klipp av sin efterprestationsmat, med biff, glass och en choklad efterrätt levereras till sitt hotellrum. “Så läckra”, sa hon när hon visade sina anhängare vad hon skulle gorge på.

AVN Awards var värd av vuxna artister Romi Rain och Bailey Rayne, med stöd av en all-female cast – från presentatörer till headlining performer.

Hendrik Larsson Seneste nyheder